Cautare

2978 de rezultate pentru "ziar adevarul accident rutier" (2.81 secunde)
Adevarul informeaza ca se organizeaza o "Coalitie in energie pentru a ajuta Sidex". ... Dezvaluirea a fost facuta in exclusivitate pentru "Adevarul" de ministrul Economiei, Ion Ariton.
A uitat de fostul sau coleg de la Adevarul, Sergiu Andon, autorul unui abject pamflet intitulat "Hai sictir, majestate".l Asta a considerat a produce dl intelectual Tismaneanu dupa ce subsemnatul a observat, intr-un mod cat se poate de urban, ca pur si simplu nu are voie sa nu reactioneze la declaratiile d-lui Basescu, in calitatile d-sale de istoric al comunismului, autor al raportului Tismaneanu si, nu in ultimul rand, de cetatean de origine evreiasca.
Adevarul informeaza: ... Pe parcursul vizitei, oficialii romani au anuntat proiectele care au atras atentia chinezilor, proiecte care depasesc 14 miliarde de euro, potrivit calculelor "Adevarul".
Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul:
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. - Adevarul: ... Deci voi, la Adevarul, despre asta nu scrieti nimic.
Peste o saptamana, intr-un ziar local scria despre un anume politist, care a descoperit in timp record un hot de biciclete. ... In afara de lovitura din acel moment, masina mai avea o urma a unui accident, la portiera din partea opusa accidentului.
Fennis Balthaser este unul dintre ufologii care au investigat cazul Roswell, straduindu-se sa desparta adevarul de povesti si dezinformari in imensa cantitate de date disponibile. ... In acest scop, diapozitivele au fost transmise si unui ziar din Chicago, ca si expertilor firmei Eastman Kodak.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Pe noi ne-ar ajuta foarte mult si la anuntarea accidentelor rutiere, in special a celor grave, care, de multe ori, creeaza o blocare temporara a traficului rutier.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
Costin de 26 de ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan avand o concentratie alcoolica de 1.10 mg/ l alcool pur in aerul expirat, provocand un accident rutier soldat cu pagube materiale.
In plus, agentii Serviciului Rutier au dat 218 amenzi in valoare totala de 61.040 de lei si au retinut 22 de permise de conducere, dintre care 17 soferilor care s-au urcat bauti la volan.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Asta se intampla deoarece Codul rutier prevede ca un punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim pe economie. ... Asadar, in functie de clasele de sanctiuni prevazute in Codul rutier, soferii vor plati in continuare:
Ionita, sefi la "Adevarul", s-au dedulcit si ei la banii lui Vantu Grigore Cartianu, cel care s-a prezentat lui Paolo Coehlio in redactia EVZ ca Gregoire Ecrivain, a fost platit de SOV cu un contract pe drepturi de autor incheiat in 2009 pentru suma de 186.560.000 de lei vechi.
Adevarul: ... "Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... Intr-un ziar, iti sare in ochi un titlu intocmit cu mestesug sau un reportaj adus de talentul autorului pana in vecinatatea prozei.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a doua parte. "Adevarul": ... Pai, voi puteti sa scoateti un ziar acum?
Ministrul PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca decizia luata in cazul sau de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie demonstreaza faptul ca el nu a accidentat pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nici nu a incercat sa ascunda adevarul.
Un proiect de cod rutier initiat de 40 de senatori PSD si PNL contine anumite prevederi cel putin bizare: ... Potrivit parlamentarilor, aceste reglementari, unele dintre ele contradictorii, ar fi generat disfunctionalitati si interpretari diferite, informeaza Adevarul.
google-analytics.com